Set de 2 becuri inteligente compatibile cu Alexa E27 Winees, LED, RGB, control vocal, 60 W

38,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SB09XMRNGTN

Descriere

Becurile inteligente care funcționează cu Alexa, Google Home, vă permit să vă controlați lampa atunci când nu sunteți acasă. Puteți să diminuați/iluminați sau să setați temperatura culorii din aplicația și comanda vocală pentru becurile care își schimbă culoarea (de exemplu, "Alexa, setați bucătăria la portocaliu"). Eliberează-ți mâinile! Economie de energie: Becul nostru multicolor WiFi cu E27 este un bun înlocuitor pentru becurile incandescente. Are 800 lm alb tunabil și CRI>80, super luminos pentru iluminarea zilnică. Echivalent cu halogen de 60W, dar economisește peste 85% din factura de energie electrică. Becurile noastre Alexa pot fi de aproximativ 25.000 de ore.


Detalii:

Tip bec: LED

Tic capac: E27

Putere: 8,5 W

Clasa energetica: F



Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.