Set de 2 baloane pentru aniversare baiat Odimibo, albastru, folie, 76 x 89 cm / 58 x 64 cm

20,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 11
Cod produs - SKU SX001GUZFTH

Descriere

What You Get 1 set de baloane pentru copii cu litere asortate, copil 76 x 88 cm, băiat 58 x 45 cm, plus un pai de plastic. Design frumos Setul de baloane albastre pentru bebelusi este conceput cu litere inrudite, ideal pentru decorarea dusurilor pentru bebelusi si a zilelor de nastere ale copiilor, pline de distractie si noutate. Poate fi atârnat pe perete sau lipit pe fereastră, perdea sau în alte locuri. Aplicație largă Mare pentru decorarea casei, grădinii și grădiniței, aduce noroc și fericire. CALITATE PREMIUM Realizat din folie premium, usor de umflat sau dezumflat cu paie sau pompa, sigur, durabil si reutilizabil.

Detalii:

Material; folie

Culoare: albastru

Dimensiuni: 76 x 89 cm / 58 x 64 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.