Set de 18 figurine decorative nevopsite ZERHOK, lemn, natur, 55 mm/ 43 mm

45,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 60
Cod produs - SKU SX0012NUZGL

Descriere

Manopera rafinat: păpuși peg sunt realizate din lemn natural de înaltă calitate, cu propertie antibacteriană naturală, care este chimic liber, fără miros și non-toxic, durabil, nu va fi ușor să se rupă, nici marginile formei, siguranță pentru copii, funcționează bine pe pictura liber sau colorare. DIY Art Craft: figurine din lemn neterminate cu suprafață netedă permite pictura sau ambarcațiunea DIY, puteți utiliza creioane colorate, markere, sclipici și lipici pentru a crea fața drăguță sau haine frumoase pe aceste persoane mici din lemn, sau de a folosi unele pânză, fire, pâslă, lână pentru a țese haine pentru păpuși cuier pentru a le distinge, și de a face jucării speciale din lemn.

Detalii:

Material: lemn

Culoare: natur

Dimensiuni: 55 mm/ 43 mm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.