Set de 16 crosete cu accesorii pentru crosetat Kissral, metal/plastic, multicolor

54,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001ANP56N

Descriere

Puteți folosi aceste cârlige de croșetat și unelte de croșetat pentru a face obiecte de artizanat rafinate. Seturile de croșetat sunt potrivite pentru iubitorii de cusut, începători și oameni cu experiență.

Detalii: 

Culoare: multicolor

Material: metal/plastic

【8 dimensiuni ale croșetelor cu mâner albastru】: 0,6 mm / 0,75 mm / 0,9 mm / 1,1 mm / 1,2 mm / 1,5 mm / 1,6 mm / 1,75 mm. Fiecare croșetat are un semn pe ea pentru a face mai ușor să distingeți diferite dimensiuni.

【8 dimensiuni ale croșetelor cu mâner de culori mixte】: 2,5 mm / 3,0 mm / 3,5 mm / 4,0 mm / 4,5 mm / 5,0 mm / 5,5 mm / 6,0 mm. Mâner anti-alunecare, confortabil de utilizat pentru o lungă perioadă de timp, nu mai oboseală mâinile.

Acest kit de croșetat include croșete, cârlige de tricotat, ace de sudură, marcatoare de cusături, degetar, bandă de măsurare moale, foarfece mici, contoare de rânduri, inele circulare de numărare, dispozitive de protecție a vârfului acelor.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.