Set de 13 unelte de gradinarit BIFY, otel inoxidabil, multicolor

50,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001ELG4YD

Descriere

Șorț de depozitare și sac de depozitare: ne-am îmbunătățit și modernizate set de instrumente de gradina si a adăugat un șorț de depozitare la setul de gradina. Buzunarele de pe partea din față a șorțului sunt folosite pentru a stoca lopeți sau pentru a planta frânghii în timp ce lucrați și sunt, de asemenea, rezistente la murdărie. Aceste instrumente vin într-o pungă de depozitare. Oțel inoxidabil durabil: Uneltele de grădină sunt fabricate din oțel aliat de aluminiu lustruit de înaltă calitate, care este rezistent la rugină, durabil. Acest set robust de gradina este facut pentru durabilitate si poate rezista la cele mai dure radacini, roci si sol. Este, de asemenea, un cadou perfect pentru cei dragi în zile speciale.

Detalii:

Material: otel inoxidabil

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 30 x 7 cm / 30 x 1,7 cm / 28, 7 cm / 16, 7 cm / 18 x 7 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.