Set de 13 piese de inlocuire pentru pictura cu diamante KeaJuidy, polipropilena, alb

26,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001JZJL3P

Descriere

Ce obții: 13 capete de stilou de înlocuire (3-15 capete) pentru stiloul cu vârf de vopsea cu diamant 5d. 13 tipuri diferite de cap de stilou pot ridica diferite burghie simultan. Accelera progresul pictura: Ridica 3pcs, 4pcs, 5pcs, 6pcs, 7pcs, 8pcs, 9pcs, 10pcs, 11pcs, 12pcs, 13pcs, 14pcs, 15pcs de burghie la o dată cu diferite tipuri de cap de pene. Material premium: fabricat din polipropilenă, durabil și nu se rupe ușor. Ele funcționează bine cu cele mai multe burghie cu diamante, cum ar fi burghie rotunde, burghie pătrate, burghie de sticlă, burghie de sticlă. Vă rugăm să rețineți: stiloul de găurit cu diamante nu este inclus în pachetul pe care trebuie să îl achiziționați separat. Aceste capete de stilou trebuie să lucreze cu stilou vopsea diamant și ceară.

Detalii:

Material: polipropilena

Culoare: alb

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.