Set de 13 accesorii cu geanta de transport pentru Playstation 5 NexiGo

75,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 10
Cod produs - SKU SB09D7J8G49

Descriere

Geanta de transport este fabricata din material plastic EVA de inalta calitate, protejeaza accesoriile PS5 de praf, zgarieturi, denivelari si picaturi. Păstrați lucrurile organizate și ele pot fi purtate confortabil oriunde mergeți.Mânerele degetului mare vă pot ajuta să vă îmbunătățiți senzația de aderență în timpul jocului și să preveniți alunecarea. Capacul separat din silicon al controlerelor PS5 face posibil ca controlerul să fie încărcat direct cu capacul pornit. Instrumentul de carcasă deschisă ajută la îndepărtarea și instalarea carcasei. Cut-out caz pentru tine de a decora controalele pentru a fi mai personale.

Detalii:

Material: EVA.

Culoare: negru.

Compatibil: controler PS5.

Controlerul PS5 nu este inclus în acest pachet de accesorii.

Pachetul include:

1 geantă de transport.

4 carcase separate din silicon pentru controlerele PS5.

2 carcase de reglare.

2 instrumente de locuințe deschise.

2 mânere degetul mare.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.