Set de 12 brelocuri pentru copii Jahemu, model dinozaur, silicon/otel inoxidabil, multicolor4-7 cm

40,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 29
Cod produs - SKU SX001DPGV75

Descriere

 Brelocul are 12 stiluri și un total de 12 brelocuri dinozaur. Fiecare breloc de culoare este realizat din cauciuc de înaltă calitate și măsoară 4 7 cm în lungime. Puteți alege stilul pe care îl preferați cel mai mult și puteți împărtăși același lanț cheie ca și copiii dvs.  Designul drăguț al stilului în diferite culori și stiluri. Foarte inovatoare și la modă pentru adulți și copii.  De înaltă calitate: fiecare dinozaur keyring este fabricat din cauciuc de înaltă calitate, care asigură o atingere moale și plăcută. În plus, inelul și lanțul sunt fabricate din oțel inoxidabil durabil și rezistent la rugină.

Detalii:

Material: silicon/otel inoxidabil

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 4-7 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.