Set de 114 piese pentru pranz Patelai, plastic/hartie/portelan, multicolor

80,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001KLOBSX

Descriere

Kit cuprinzător: veți primi 114 bucăți de produse în acest kit de cutie de prânz, inclusiv 1 cutie bento bucată cu bețișoare în interior, 1 bucată ceașcă de supă, 1 bucată pungă cutie de prânz, 10 bucăți furculițe de fructe de animale, 100 de bucăți căptușeli cupcake și 1 bucată farfurie sos, care sunt destul de cuprinzătoare pentru a vă oferi accesoriile necesare de preparare a mesei 

Sigur de utilizat: acest recipient de prânz și ceașcă de supă sunt realizate în principal din material PP, sigur și cu microunde, placa de sos este fabricată din porțelan, iar furcile de fructe sunt fabricate din plastic, căptușelile de cupcake sunt fabricate cu hârtie, în timp ce punga de cutie de prânz este fabricată din țesătură oxford cu strat de izolație folie de aluminiu, ele vor aduce o experiență sigură și plăcută de utilizare.

Design rezistent la scurgeri: această cutie sandwich pentru adulți conține 2 niveluri, aproximativ 15.5 x 8.5 x 7.8 cm / 6.1 x 3.35 x 3.07 inci în dimensiune, suficient pentru a vă ține mesele; Dispunând de un capac etanș, cutia este rezistentă la scurgeri pentru a vă menține mesele proaspete și curate.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.