Set de 100 clipsuri pentru bricolaj Anpro, ABS, multicolor, 2.7 x 1 x 1.5 cm

[1]
25,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX00115BWL7

Descriere

Utilizare versatilă: nu numai că vă permite să vă ajutați să o reparați în mod regulat, să lăsați ranga pe aceeași linie dreaptă atunci când coaseți un articol de îmbrăcăminte ca un deputat indispensabil, ci și un accesoriu bun pentru bricolaj, puteți sigila și punga de rufe cu tine orice bulă de aer. Construcție: clip-made din ABS și oțel în mangan robust și nu ruginește, în special în clipul de gură, există patru coloane mici pentru a promova basul, tuner clip ferm tesatura sau alte materiale, atenție, țesătura nu este prea gros, este întâmplător ExSite trei linii de marcare, ceea ce înseamnă 5 mm, 7 mm și 10 mm lățime de la clipul de gură, astfel încât să puteți măsura cât de departe.

Detalii:
Material: ABS

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 2,7 x 1 x 1,5 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.

A
Andrea
16 oct. 2023
Superbe și calitate bun