Set de 10 suruburi N/C, otel inoxidabil, argintiu, 5 cm

66,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 27
Cod produs - SKU SX001DWHE97

Descriere

Materiale de înaltă calitate Aceste cârlige sunt fabricate din oțel inoxidabil 304, rezistente la coroziune și puternice, iar suprafața lor netedă vă poate proteja mâinile și obiectele agățate. Asamblare ușoară. Capătul ascuțit al șurubului din oțel poate fi montat cu ușurință în lemn. Firul special al triunghiului non-isoscel este ascuțit și ușor de înșurubat în lemn sau perete. Dimensiunea produsului Lungimea este de 50 mm, iar diametrul interior al ochiului este de 14 mm. Poate atârna chei, lumini LED și alte accesorii mici. Constructia ochilor deschisi din otel garanteaza stabilitate si rezistenta si poate rezista la 45 kg.

Detalii:

Material: otel inoxidabil

Culoare: argintiu

Dimensiuni: 5 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.