Set calendar de advent Hook, 24 saculeti, hartie/carton/lemn, multicolor

30,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001F9ZES1

Descriere

Sunt opace și protejează astfel secretele care se află înăuntru. Acest calendar este la fel de frumos pentru adulți ca și pentru copii.

Detalii: 

Culoare: multicolor

Material: hartie/carton/lemn

Dimensiune saculet: 9,5 x 13,5 cm

Calendar de Advent pentru umplere set de pungi mici 24 de calendare de Advent de Crăciun pentru umplere, 3 culori diferite, 8 pungi pe culoare, 5 coli 1 24 de stickere pentru calendar de advent, 36 pandantive din hârtie kraft (8 dreptunghiulare albe, 8 dreptunghiulare din hârtie kraft, 8 rotunde din hârtie kraft, 8 alb rotund). 24 cuie din lemn, 2 suluri de sfoară roșu și maro, total 30 m, 10 metri fire de iută naturală. 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.