Set bucătărie Aviles pentru copii, alb

590,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU TMS1383.9078895

Descriere

Oferiți-le micuților o bucătărie proprie cu setul de bucătărie pentru copii bucătarul Teamson Kids Little Chef Westchester Classic. Această bucătărie de joacă în stil retro este proiectată cu un aspect clasic verde menta și accente metalice, ceea ce o face grozavă atât pentru băieți, cât și pentru fete și completează orice casă, clasă, preșcolar sau cameră de joacă pentru îngrijire. Designul funcțional și interactiv are uși deschise pentru cuptor, frigider și cuptor cu microunde, o tablă și un dozator de băuturi încorporat în frigider, 3 butoane pentru cuptor, 2 arzătoare pentru cuptor, un dulap de depozitare, o chiuvetă și un dulap sub chiuvetă pentru a vă îmbunătăți timpul de joacă al micuțului. Cu telefonul fără fir de jucărie inclus, această bucătărie pentru copii încurajează jocul de rol și luminează imaginația și creativitatea micului dvs. bucătar. Construcția durabilă și ecologică din MDF este sigură pentru copii și ușor de șters cu o cârpă umedă pentru mizeriile zilnice. Instrucțiunile ușor de urmat permit asamblarea rapidă a adulților, astfel încât timpul de joc să poată începe imediat. Această bucătărie de jucărie de dimensiuni pentru copii măsoară 38,25 "x 11,5" x 36,75 "și este recomandată copiilor cu vârsta de peste 3 ani.

Grupă de vârstă: 3 - 4 ani
Material primar: Lemn fabricat
Per total: 93,35cm H x 97,16cm L x 29,21cm D
Greutatea totală a produsului: 26,48 kg
Culoare: Alb


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.