Set aniversar NOCHME, cifra 18, latex/folie, rose, 41 piese

54,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 160
Cod produs - SKU SX0016B4SUX

Descriere

Frumos set de decorare ziua de nastere: frumos trandafir de aur decorare ziua de nastere. Shinny trandafir de aur ziua de nastere balon decoratiuni este tot ceea ce sclipici în cameră sau în afara. Arată complicat și minunat. Plin de surprize! Oferă-le prietenilor, fiicei și prietenei tale o petrecere de neuitat și specială. Creați o amintire de neuitat pentru acea vârstă specială de 18 ani. Pachetul conține 40 inch numărul "18" balon folie, 16 inch la mulți ani folie baloane banner banner, 10 piese 12 inch baloane latex (a crescut de aur), 10 piese 12 inch baloane confetti (lapte alb), 2 piese 18 inch baloane folie stea (aur roz). ); 2 bucăți 1. 8 inch baloane folie de inima (a crescut de aur); autocolant de lipici balon 1 bucată (aproximativ 100 puncte); 1 bandă de rulare (aur roz aproximativ 10 m).

Detalii:

Material: latex/folie

Culoare: rose

Numar piese: 41

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.