Set aniversar 26 piese Ropniik, multicolor, latex/hartie

54,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 3
Cod produs - SKU SX001H38GSP

Descriere

Ambalare: 1 buc. Trageți steagul, 12 steaguri de tort, 1 steag mare tort, 12 baloane din latex. Bannerele de la mulți ani și decorațiunile pentru prăjituri sunt realizate din cărți tari imprimate cu modele, ceea ce le face un plus vibrant și plin de viață la petrecere.

Material: Fabricat din materiale de înaltă calitate, rafinat, sigur și natural set de decorare ziua de naștere, ecologic și durabil. Toate baloanele sunt de înaltă calitate și susțin umplerea cu heliu, făcând baloanele să scape. Acesta vă va ajuta să creați cu ușurință petrecerea perfectă.

Detalii:

Material: latex/hartie

Culoare: multicolor

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.