mystery box la 40 de ron

Set 6 pahare de sampanie Burano, 150ml

215,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU DE20LEN01-208

Descriere

Paharul de șampanie Leonardo Burano Laguna este pur și simplu convingător. Sticla de spumă de înaltă calitate și forma clasică par solide, baza din sticlă transparentă robustă asigură un suport ferm. Bulele de aer încorporate în sticlă fac ca designul să arate artistic și extraordinar - și deosebit de unic, întrucât fiecare dintre paharele manuale este unic. Un alt accent expresiv este marginea într-un ton puternic turcoaz: paharul de șampanie nu este doar unul special pentru petrecerea în grădină, ci se potrivește perfect cu stilul casei rurale. Setul este format din șase pahare de șampanie. 

  • Set de 6 pahare de șampanie rezistente, unice, cu jantă turcoaz, potrivite pentru capacitatea de 100 ml, înălțime 19,6 cm, diametru 5,4 cm
  • Ideal pentru servirea elegantă de vin spumant, șampanie sau prosecco
  • Handmade - subliniază caracterul unic
  • Baza stabilă din sticlă transparentă: garantează un suport ferm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.