Set 50 pliculete de sare pentru dus nazal Athomer, 2,5 g

28,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SZZWHRKEHPW

Descriere

Spăla crusta mucoasă, murdăria, polenul și alți alergeni din nas. De asemenea, crește fluxul de mucoase, permițând curățarea pasajelor sinusurilor.

Detalii: 

Cutia conține 50 de plicuri x 2,5 g de sare din Marea Egee de înaltă calitate, care este în mod natural unul dintre cele mai bune decongestionante nazale.

Sare de mare de cea mai bună calitate (la fel ca spray-urile noastre nazale de calitate). O soluție izotonă este creată folosind un plic. O soluție hipertonică este creată prin utilizarea a două plicuri.

Acest produs de curățare a nasului este conceput pe baza caracteristicilor structurii fiziologice interne nazale umane. Ajută la ameliorarea simptomelor iritațiilor nazale obișnuite, cum ar fi febra fânului, smogul, rinita, strănutul, poluarea orașului etc.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.