Set 5-in-1 pentru stilizat parul Camry CR2024

180,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU CamryCR2024

Descriere

Setul de stilizare a părului CR20024 5-în-1 ușurează cele mai fanteziste coafuri chiar in casa ta. Setul a fost conceput pentru a asigura schimbarea coafurii ușor și sigur. Setul CR2024 constă in mâner cu încălzitor și accesorii detașabile. Puteți utiliza sistemul „click” pentru a introduce pe mâner: o perie pentru îndreptat părul, un ondulator pentru diametru de 19 mm și un fier pentru ondulat pentru un diametru de 32 mm. Prin apăsarea a 2 butoane de pe carcasa de schimbare a plăcii - de asemenea, într-un mod ușor - pot fi înlocuite: 3D - plăci de păr retro și plăci pentru efect de păr „ZIG-ZAG”. Accesorii suplimentare sunt: ​​ghidaj spiralat pentru clește de curbare de 19 mm și ghidaj pentru pieptene pentru mai multe bucle libere.
Set stilizare 5-în-1
Mâner tactil rece
Sfaturi de atingere reci ale atașamentelor
Element de încălzire puternic
Atașamente detașabile:
• Perie de îndreptare
• Plăci de ondulare 3D
• Plăcuțe de sertizare „ZIG-ZAG”
• 32 mm Curling Tong
• Pin de curling de 19 mm
Accesorii utile:
• Ghid în spirală
• Ghid de pieptene
Cablu rotativ
Putere: 50W
Max. Putere: 1200W
Tensiune: 220-240V ~ 50 / 60Hz

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.