Set 4 borcane cu paie, sticla, 500ml

50,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU CC1100320

Descriere

Material borcane: sticla;
Material: metal, sticla;

Culoare: transparent, verde, roz albastru


Dimensiuni

Înaltime: 13 cm;
Diametru: 8 cm.

Capacitate: 500 ml


Specificatii
Un set de borcane cu paie pentru diverse bauturi reprezinta o alternativa grozava fata de paharele traditionale. Datorita designului ingenios, ele combina utilitatea cu aspectul unic. Setul este perfect pentru servirea lichidelor preferate, cum ar fi cocktail-uri si sucuri, in zilele calde de vara. In plus, puteti servi cu usurinta cafeaua cu gheata sau ice tea-ul preferat alaturi de cateva cuburi de gheata.
 
Setul include patru borcane. Fiecare dintre acestea are un maner ergonomic care permite o manevrare confortabila, precum si un capac si un pai. Capacul va proteja bautura de muste, viespi sau alte insecte zburatoare. Culoarea transparenta a borcanelor va permite sa vedeti continutul. Paiul din set va ajuta sa va bucurati de bautura in compania familiei si prietenilor.
 
Borcanele pentru bauturi sunt fabricate din sticla de calitate superioara, cu aspect atragator. Acestea sunt destinate multor utilizari si, prin urmare, sunt ecologice. Setul este perfect pentru cei care planifica un picnic in familie, o petrecere cu prietenii sau oamenii care doresc sa se relaxeze in confortul gradinii sau al balconului.
 
Detalii:
set original de borcane pentru bauturi;
setul contine 4 borcane cu paie si capace;
fiecare borcan are o capacitate de 500 ml;
setul include 4 cani, paie si capace;
paiele sunt destinate utilizarii multiple;
borcanele sunt perfecte pentru picnicuri, pentru gradina sau utilizare zilnica;

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.