Set 3 mese Juliana Cube din lemn masiv

520,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU BI949350.48041280

Descriere

Cuibul de mese Agra din 3 piese este realizat din lemn de cires masiv ceruit și are o formă impresionant de limpede și minimalistă. Agra are o formă de U atemporală, care aduce omagiu designurilor iconice din anii șaizeci și șaptezeci. 

Mesele laterale Agra sunt foarte versatile și pot fi folosite ca set de trei mese de cafea, individual pentru afișarea pieselor decorative sau ca piedestale de înaltă calitate pentru plantele de interior. Singura limită este imaginația ta.

Cu stilul său modern, din lemn, Agra va fi cu siguranță un plus remarcabil în apartamentul dvs. Indiferent dacă sunt împerecheate cu mobilier clasic, din lemn masiv sau combinate cu alte piese contemporane și moderne, mesele laterale Agra sunt în special piese atrăgătoare, care vor ieși cu siguranță în evidență din mulțime.

Cu toate acestea, rețineți că piesele din colecția Agra sunt produse naturale, cu cereale diferite, semne unice și ramuri. Acest lucru face ca fiecare piesă să fie cu adevărat unică.

Masă mare: 45cm H x 45cm W x 39cm D
Masă medie: 35cm H x 30cm W x 35cm D
Masă mică: 25cm H x 30cm W x 25cm D
Greutatea totală a produsului: 13 kg 
Culoare de bază: maro
Material de bază: Lemn masiv

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.