Set 2 rafturi de depozitare cu 4 randuri

145,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU 2521006

Descriere

Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu de depozitare în magazie, garaj, seră sau grădină - aceste rafturi robuste sunt perfecte pentru utilizarea în aer liber.
Dacă aveți puțin spațiu de creștere la nivelul solului, profitați la maxim de depozitare verticală cu acest set de unități de depozitare.
Cu setul format din două piese, așezați-le una lângă alta pentru a le folosi ca o singură unitate mare sau folosiți-le individual în locații diferite.
Construcție independentă
Dispune de un cadru robust de oțel și patru rafturi puternice din sârmă de oțel - acoperite cu pulbere pentru durabilitate și longevitate. Fiecare raft are o greutate maximă de 8 kg - ideal pentru depozitarea și afișarea mai multor plante și flori.
Potrivit pentru uz interior și exterior, raftul poate fi folosit pentru afișarea plantelor sau depozitarea accesoriilor de grădinărit.
Ușor de asamblat - nu sunt necesare unelte.
Dimensiune raft: 60 X 34.5cm (lungime X adâncime)
Dimensiune completă a unității: 90 X 30,5 X 107,5cm (Lungime X Adâncime X Înălțime)

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.