Sertar Maja lemn masiv de pin/piele sintetica, maro inchis/alb, 190 x 23 x 60 cm

162,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU OT701380

Descriere

Material: lemn masiv certificat FSC®: pin

Material: piele sintetică, material din lemn

Culoare exterior: maro inchis

Culoare interior: alb


Dimensiuni
Latime 190 cm
Inaltime 23 cm
Adâncime 60 cm
Dimensiuni suplimentare în interiorul compartimentului (L / D / H) aprox 90/57/17 cm


Specificatii

Cu 2 compartimente interioare
Cu un sertar din piele artificială față
În două variante de culori diferite
Se potrivește în fiecare stil de viață
Ideal pentru factorul ordonat în dormitor este sertarul »Maja» de Acasă affaire. Se potrivește perfect cu patul cu același nume din seria dormitor. Se caracterizează prin detalii atent și design mare. Partea din față este acoperită cu imitație de piele de înaltă calitate. Cusăturile decorative decorative susțin în plus impresia elegantă. Cadrul stabil este realizat din lemn masiv certificat FSC®. În interior există spațiu amplu de depozitare pentru așternut. Scos sau împins sub pat, elementul sertar util este aplicat pe roți netede. Ideal pentru nevoile individuale de viață: Sertarul de acasă "Maja" este disponibil în diferite culori.
Notă privind materialele Eticheta FSC® arată că, prin achiziționarea acestor produse, promovezi un management forestier exemplar - în conformitate cu standardele ecologice, sociale și economice stricte ale Forest Stewardship Council® - și protejând resursele forestiere.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.