Ser de hidratare Double-Lock, cu acid hialuronic, 60 buc

250,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU IT21FIT58-155

Descriere

Hyaluronic Acid Ceramide Capsules Hydra-Plumping Serum – Ser de hidratare și umplere cu capsule de ceramide și acid hialuronic de la Elizabeth Arden oferă o hidratare intensivă reinterpretată, concepută să potolească cu adevărat setea pielii. Acest ser puternic, cu dublă acțiune asigură etanșarea umidității cu ajutorul tehnologiei Double-Lock Hydration System™, datorită celor două ingrediente cu efect de revitalizare. Acidul hialuronic acționează ca un agent de umezire pentru a extrage până la 1000x din greutatea sa în apă în piele, asigurând un nivel potrivit de hidratare. Ceramidele fortifiante blochează apoi această hidratare prin crearea unui efect de etanșare, ajutând la prevenirea pierderii de umiditate și asigurând o retenție optimă pentru îngrijirea pielii. Formulată pentru efecte maxime, formula este incorporată într-o capsulă cu doză unică pentru puritate, contribuind la crearea unui ten vizibil mai plin, mai ferm și mai hidratat.

Tehnologia Zero H2O™ facilitează livrarea acidului hialuronic în stratul superficial al pielii, având molecule care sunt de 500 de ori mai mici * decât moleculele tradiționale HA, permițându-le să se deplaseze de 4 ori mai adânc** pentru a restabili umezeala vitală.

Serul de lux se aplică cu o textură ușoară, mătăsoasă, oferind o putere instantanee de umplere în fiecare doză pentru a restabili aspectul reîntinerit al pielii. Capsulele biodegradabile, cu doză unică, vor asigura pielii cu o strălucire reînnoită, ajutând la reducerea aspectului liniilor fine și a deshidratării.

**Extrapolat pe baza articolelor publicate și a greutății moleculare a HA.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.