mystery box la 40 de ron

Seminte de gazon cu teaca de protectie OwnGrown, 180 g, pentru 10 m2

15,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 124
Cod produs - SKU SX001DI3NM3

Descriere

Semințe de gazon de înaltă calitate pentru verde vital - creează o suprafață verde densă care, datorită capacității mari de încărcare a soiurilor de iarbă selectate, asigură un verde de lungă durată, fără lacune. DROTT SEMINȚE DE GAZON CU ACȚIUNE RAPIDĂ - Semințele de iarbă acoperită conțin granule germane de iarbă de salcie și iarbă de luncă pentru a reîmprospăta și umple zonele fierbinți. Semințe rapide de grăsime - Semințe ușoare: teaca de argilă biodegradabilă se dizolvă după însămânțare, semințele de gazon sunt protejate de uscare și daunele cauzate de păsări până la încolțire.

Detalii:

Greutate: 180 g

Suprafata recomandata: 10 m2

Cel mai bine este să semănați primăvara sau toamna devreme, deoarece solul are temperatura optimă de germinare în acest moment.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.