Seminte de flori de camp OwnGrown, 30 de soiuri, 10 g, 5 m2

[1]
10,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 357
Cod produs - SKU SB09LD2NCWS

Descriere

Seminte speciale de flori salbatice pentru o pajiște florală pitorească și salcie de albine prietenoasă cu insectele, cu o imagine florală în schimbare. Un amestec variat de vară fără plante.Transformă-ți grădina într-o mare parfumată de flori, cu culori vibrante frumoase. Frumoasele flori de vară sunt, de asemenea, potrivite ca flori tăiate pentru un buchet. De asemenea, ideal ca flori de balcon. Semințele de flori de grădină sunt potrivite pentru aproximativ 5 m². Semănatul plantelor din aprilie, înflorit din iunie până în octombrie, înălțimea florilor de vară 40 până la 80 cm. De asemenea, o idee frumoasă de cadou pentru grădină.

Detalii:

Seminte de flori de camp

Suprafata cultivata 5 m2 

Cantitate: 10 g

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.

S
Sgubea Razvan
11 dec. 2023
Deși înca nu le am sădit,par de calitate și o pungă conține multe semințe