mystery box la 40 de ron

Șemineu vatră Kareem Steel din oțel, negru, 58cm H x 61cm W x 61cm D

320,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU HJMF1753.37760704

Descriere

Conceput într-o formă rotundă elegantă, cu trei picioare metalice rezistente, această vatră modernă de foc neagră are un design de rețea atemporal în jurul marginii groapei de foc. Perfectă pentru a adăuga căldură și lumină suplimentară atunci când doriți să stați afară în acele nopți mai clare, acest focar este un accesoriu practic de grădină. Potrivit atât pentru arderea lemnului, cât și a cărbunelui, această groapă de foc este dotată atât cu un instrument de siguranță, cât și cu un capac de plasă, împiedicând scurgerea resturilor. Este inclus și un grătar pentru bușteni. Cu un finisaj vopsit rezistent la căldură, această groapă de foc poate rezista la temperaturi foarte ridicate. Construit din oțel durabil, va dura mulți ani de acum încolo.

Per total: 58cm H x 61cm W x 61cm D
Greutatea totală a produsului: 6,4 kg
Exterior Material: Oţel
Materialul zonei de ardere: Oţel
Finalizarea: Negru
Tipul combustibilului: Cărbune;Arderea lemnului

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.