Scaun Wishbone din lemn masiv

645,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU IT20IXI38-139

Descriere

Scaunul Wishbone este un scaun foarte cunoscut și popular, proiectat în 1950 de Hans Wegner. Scaunul Wishbone, așa cum este adesea numit datorită formei spătarului, este un scaun ușor și o piesă de mobilier relativ mică. Picioarele posterioare curbate și șina superioară semicirculară împreună cu spatele elegant în Y conferă scaunului un aer plin de grație și primitor.

Scaunul Wishbone stă bine, este spațios și permite utilizatorului să schimbe cu ușurință poziția. Spatele oferă un suport bun și majoritatea oamenilor se simt confortabil în el pentru perioade mai lungi de timp. Șina superioară curbată facilitează deplasarea, iar suporturile pentru brațe sunt suficient de lungi pentru a oferi sprijin adecvat antebrațelor - scaunul poate fi, de asemenea, împins în apropierea unei mese. Astăzi, scaunul Y a devenit unul dintre cele mai populare scaune ale lui Wegner și Carl Hansen.

Cadrul din lemn masiv asigură rezistența și stabilitatea

Lemn importat din Japonia

Forma ergonomică oferă confort și susținere optime

Dimensiuni: 22W "x 21" D x 29 "H, scaun 17" H

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.