mystery box la 40 de ron

Scaun pentru salon tip sa FURWOO, metal/piele sintetica, roz/argintiu/negru, 35 x 44,5-60 cm

155,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU BMZX001KF49UJ

Descriere

Atunci cand o cosmeticiana isi face treaba, cand un hairstylist isi pune la bataie indemanarea in a crea arta din coafuri un scaun nepotrivit, poate fi deranjant. Pentru ca nu trebuie sa va incomodeze tocmai piesele de mobilier, acest tip de scaun este compact, fara manere. Cu rotile din dotare il veti putea muta oricand, foarte facil. 5 roti multidirectionale si un sezut de tip sa sunt definitia acestui scaun pentru salon. Desi nu are spatar si manere, cum clasic ne asteptam sa vedem la scaune, sezutul de tip sa sporeste confortul. Sezut moale, imbracat in piele sintetica, roti antialunecare, inaltime reglabila sunt doar cateva din detaliile care ne demonstreaza atentia cu care a fost proiectat. Descoperiti deci un scaun minimalist, practic, care va face ca orele in sezut sa nu fie un chin. 

Detalii: 

Culoare: negru/argintiu/roz

Material: metal/piele sintetica

Dimensiune: 35 x 44,5-60 cm

Pivotant: da

Rotativ: da

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.