Scaun reglabil pentru copii Felix by Tissi, lemn masiv, alb, 40 x 81 x 39 cm

435,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU EDTW1052.57223770

Descriere

Suport reglabil pe înălțime și suport pentru picioare ușor de asamblat. Lemnul de fag masiv garantează o durată lungă de viață și asigură o stabilitate ridicată. Extrem de stabil pe toate părțile. Proiectat ergonomic.

Turnul de descoperire Felix alb de la tiSsi® crește odată cu copilul - chiar și cei mai mici pot sta la nivelul ochilor pe blatul de bucătărie și pot ajuta la gătit. Scaunul de descoperire este echipat cu un suport și picioruș reglabil pe înălțime. Lemnul solid de fag garantează o durabilitate îndelungată și asigură o stabilitate ridicată. În plus, turnul de învățare a fost dezvoltat ergonomic și sigur pe toate părțile. Turnul de învățare oferă copiilor cu vârste cuprinse între 1 și 4 ani o poziție deosebit de sigură și o libertate de mișcare adecvată. Cu o capacitate de încărcare de până la 250 kg, turnul de învățare este tovarășul perfect până la o varstă avansată din copilarie. Turnul a fost conceput în așa fel încât copilul dumneavoastră să fie mai aproape de a lucra în bucătărie sau la masă și astfel să observe interacțiunile sociale din timp și să poată învăța de la dvs. Ajutându-vă să gătiți, copilul se poate lega și mai mult și poate dezvolta mai multe limbaje și abilități sociale. Indiferent dacă este vorba de blat de bucătărie, masă sau chiuvetă: datorită reglării înălțimii pe 3 niveluri, turnul se potrivește peste tot. Cu turnul de învățare „Felix” este mult mai ușor de practicat!

Detalii: 

Înălțimea totală - de sus în jos: are 40 cm latime, 
Lățimea totală - de la stânga la dreapta: 81 cm
Adâncimea totală - față în spate: 39 cm
Greutate totală: kg
Tip produs: Scaun cu trepte
Grupă de vârstă: 9-10 ani
Material: Lemn
Pliabil: Nu
Numărul de pași / trepte 2

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.