Scaun de gradina Maryland, 73x80x88 cm, taupe

125,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU marylandtaupe

Descriere

Acest scaun adirondack numit Maryland este foarte confortabil și ergonomic. Acest scaun vă permite să vă bucurați de soare toată ziua în grădina dvs. sau pe balcon.

Detalii:
Scaun de polipropilenă stivuibil 

Dimensions 73x80x88 cm
Net weight 4,4 Kg

Plastic rezistent la intemperii Acest fotoliu are o senzație modernă și este fabricat din plastic cu întreținere redusă. Plasticul este rezistent la intemperii, astfel încât mobilierul să poată fi lăsat afară pe tot parcursul anului. În plus, scaunul este, de asemenea, rezistent la razele UV: mobilierul nu se va decolora deci.

Sfaturi de întreținere Vă recomandăm să curățați în mod regulat mobilierul cu un detergent / conservant pentru plastic. Acest lucru lasă un strat protector care previne absorbția de murdărie nouă.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.