Scaun de gaming GTFORCE Turbo Reclining Sports Racing Gaming Office Desk PC CAR Piele sintetica (Red)

700,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU SONICRED1

Descriere

Scaun confortabil pentru îmbrățișarea corpului, confecționat cu un cadru rezistent, din piele sintetica rezistentă acoperită cu o spumă de lungă durată și confortabilă de înaltă densitate. Acest scaun va rezista ani la rând.
Postura este esențială atunci când petreci mult timp pe un scaun, indiferent dacă este vorba de munca sa, de joc sau de ambele. Nu doar că scaunul este confortabil, puteți să vă înclinați până la 170 de grade, să reglați înălțimea, înclinarea / blocarea. De asemenea, am inclus o pernă spate reglabilă complet.
Acest scaun este prevăzut cu un suport pentru picioare extensibil. Pur și simplu glisați-l de fiecare dată când doriți să puneți picioarele în sus și să-l retrageți atunci când doriți să folosiți scaunul in pozitie verticala. Suportul pentru picioare este un lux deosebit atunci când este în poziție complet înclinat.
Jantele ranforsate sunt superbe, în formă de jante din aliaj și alunecă lin pe toate suprafețele. De asemenea, sunt rezistente la zgârieturi. Alunecarea în jurul camerei va fi o bucurie.
Reglabil pe înălțime de 120 - 128 cm
Latime 67 cm
Adâncime 68 cm
Reglarea înălțimii scaunului: 48 - 56 cm
Latimea scaunului 53 cm
Adâncimea scaunului 50 cm
Spătarul înălțime 79 cm
Spătarul lățimii 53 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.