mystery box la 40 de ron

Scaun de birou Wyona, negru, 111 x 72 cm

620,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU BLEP9283.58959940

Descriere

Lăsați-vă confortabil în acest scaun atractiv de birou, care are un material transparent, respirabil, din plasă și spate. Scaunele de birou din plasă vă pot menține mai productiv pe tot parcursul zilei de lucru cu confortul și designul său ventilat. Acest scaun cu plasă neagră este ideal pentru oricine care face o mare parte din tastare pe tot parcursul zilei și are nevoie de un suport bun al spatelui. Mecanismul de blocare a înclinării oferă o mișcare confortabilă de legănare / înclinare. Mișcarea pură gratuită este excelentă pentru a face o pauză rapidă de la tastare pentru a răspunde la apeluri telefonice și a vă relaxa. Marginea scaunului din față în cascadă elimină presiunea din picioarele inferioare și îmbunătățește circulația. Scaunul se rotește cu ușurință la 360 de grade pentru a beneficia la maximum de spațiul de lucru fără probleme. Maneta de reglare pneumatică vă va permite să reglați cu ușurință scaunul la înălțimea dorită. Acest scaun pentru computer, proiectat confortabil, va constitui o opțiune excelentă pentru spațiul dvs. de acasă sau de la birou.

Detalii:

Per total: 72,39cm L x 72,39cm D
Scaun: 49,53cm L x 49,53cm D
Baza: 72,39cm L x 59,69cm D
Înălțimea totală minimă - de sus în jos: 93,35 cm
Înălțimea totală maximă - de sus în jos: 111,13 cm
Lățimea cotierei: 49,53 cm
Lățimea spătarului scaunului - de la o parte la alta: 48,9 cm
Greutatea totală a produsului: 18,14 kg
Culoarea cadrului: Negru
Material cadru: Plastic
Culoare spate: Negru
Construcție spate: Metal; Plastic
Culoarea scaunului: Negru
Materialul scaunului: Plasă
Material din spate: Plasă
Pivotant: da
Suport lombar: da
Mecanism de înclinare: da
Tilt Lock: da
Tensiune de înclinare reglabilă: da


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.