mystery box la 40 de ron

Scaun de birou ergonomic Sihoo, spate inalt, tetiera reglabila cu cotiere 2D, suport lombar, roți poliuretanice, portocaliu, 65 x 60 x 130 cm

660,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU SX0014I8S2H

Descriere

5 ajustări ergonomice ale acestui scaun de calculator vă ajută să găsiți cea mai confortabilă poziție de ședere pentru șederea pe termen lung. Suport reglabil pentru spătar, reglarea tetierei, reglarea continuă a înălțimii scaunului și reglarea înclinării, plus cotiere reglabile pe înălțime. Acest scaun pivotant executiv vă oferă o experiență personalizată de ședere.

 Spătarul de înaltă calitate cu țesătură din plasă este flexibil, scaunul de birou din plasă vă oferă o senzație de răcoare și o experiență confortabilă de ședere, promovează un flux de aer bun, elimină transpirația și umiditatea, pentru a vă menține concentrat și relaxați-vă în același timp.

Designul în formă de W al scaunului vă asigură că stați central. Marginea din față a scaunului are un capăt frontal în cascadă, asigurând o presiune minimă asupra picioarelor pentru perioade lungi de ședere. Perna umplută cu burete de înaltă densitate este moale și nu se deformează ușor.

 Acest scaun de birou de acasă a trecut testul BIFMA și testul de presiune statică de 2.504,5lb/1136 kg. Scaunul nostru ergonomic de birou poate suporta o greutate de până la 330,7 lbs / 150 Kg. Instrucțiuni simple care permit oricui să asambleze scaunul în opt pași simpli.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.