Scaun Brea Folding Zero Gravity, gri

265,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU XMMD1500.54639827

Descriere

Nu este nimic asemănător unui scaun confortabil pentru a te relaxa în timpul soarelui de vară, acest scaun cu gravitate zero poate ameliora presiunea asupra coloanei vertebrale și ușura tensiunea musculară oferindu-vă relaxare și confort maxim. Folosind tehnologia anti-gravitațională dezvoltată inițial pentru astronauți, poziția înclinată imită poziția pe care astronauții o adoptă în timpul decolării și aterizării.
Distribuind uniform greutatea dvs. pe scaun, acesta vă suspendă corpul ca în aer, reducând presiunea articulațiilor, ameliorând stresul inimii și lăsându-vă să vă simțiți practic fără greutate. Șireturile elastice cu țesătură deschisă ale scaunului oferă un confort perfect ca un hamac și oferă ventilație pentru a vă menține răcoros, iar brațele de înaltă calitate conferă scaunului un aspect premium. Odată ce ați găsit poziția perfectă, puteți să vă blocați scaunul în loc folosind încuietorile duble amplasate pe fiecare braț și să vă relaxați cu o băutură răcoroasă și cartea dvs. preferată. 
Dimensiuni: 16cm H x 68cm W x 97cm D
Greutatea totală a produsului: 8,95
Material: metal, stofă
Piese incluse: 2
Perne incluse: da

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.