Scaun auto animale de companie Lookout II, negru

560,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU SZR1003.802514

Descriere

Oferiți animalului dvs. de companie locul perfect pentru a călători în timp ce vă deplasați. Fabricat cu un interior din piele de miel, scaunul auto Lookout II va asigura cu siguranță un loc confortabil și sigur pentru animalul dvs. de companie în timp ce vă aflați în mașină. Pentru un plus de confort, o tavă de depozitare a fost amplasată în partea de jos a scaunului, creând un loc perfect pentru păstrarea tuturor accesoriilor pentru animale de companie. Pentru un plus de confort, include Lookout Travel Rack permite animalului tău să aibă alimente și apă în timp ce ești în deplasare. Asigurați-vă propriul Luxury Lookout II brodând numele animalelor de companie chiar în față, astfel încât toată lumea să știe cine este adevărata prințesă!

Dimensiuni

 

Dimensiuni interioare (aprox.)

 

Dimensiuni exterioare (aprox.)

Greutatea animalului

L

63cm lungime x 36cm latime

76cm lungime  x 43cm latime x 

48cm inaltime (perete lateral)

Pana la 15.4 kg


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.