Router WR1300 Cudy, AC1200, Wireless Dual Band, 5 porturi, 4 antene

98,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SB085S1MXRV

Descriere

Viteza Wi-Fi AC1200. 2.4GHz oferă o autonomie extrem de lungă, 5GHz ajunge la 867Mbps, ideal pentru jocuri și streaming 4K. Sarcini simple, cum ar fi navigarea pe web pot fi gestionate din banda de 2.4 GHz, în timp ce sarcinile care necesită lățime de bandă, cum ar fi jocurile online sau streamingul video HD, pot fi procesate simultan din banda de 5 GHz.

Procesor Dual-Core puternic: Puternicul procesor Dual-Core asigură streaming 4K UHD pe televizoare inteligente, dispozitive mobile și console de jocuri fără tamponare. 16 MB de Flash și 128 MB de DDR3 Inside mențin buna funcționare a sistemului de operare, fac routerul mai rapid și oferă mai multe posibilități de extindere a caracteristicilor.Port Gigabit Ethernet. Cu cinci porturi gigabit, acest router poate ajunge de până la 10 ori mai rapid decât routerele standard obișnuite cu porturi Ethernet rapide. Conectează-ți televizorul HDTV, NAS-ul și consola de jocuri 4K la WR1300 pentru viteze gigabit extrem de rapide!

Antene de mare câștig. Antenele high-gain 4x5dBi cresc sensibilitatea routerului Wi-Fi, creează conexiuni pe distanțe mai mari, oferind o penetrare puternică prin pereți.

Clienți VPN preinstalați. Cu clienții PPTP / L2TP / OpenVPN / WireGuard VPN integrați, acest router poate stabili cu ușurință o conexiune la serverul VPN pentru a transporta toate datele și traficul online, protejându-l cu criptarea sa în același timp.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.