Rola macrame Aokkr, bumbac, roz 100 m

54,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 3
Cod produs - SKU SX001HM7BT1

Descriere

Firul de bumbac Aokkr este țesut cu 1 fir de bumbac pur, care garantează o grosime de 3 mm. Șnurul nu conține substanțe chimice și nu este amestecat cu materiale din poliester. Cu materiale sigure și fiabile, puteți atinge și utiliza în siguranță. Datorită luminii diferite, culoarea imaginii poate fi ușor diferită. Grosimea cablului nostru de bumbac este între aproximativ 3 mm, iar lungimea totală este de 100m, care este standardul perfect pentru țesut. În plus, puteți intercepta cu ușurință ambalajul sub formă de role în timpul utilizării. Firele de bumbac nu sunt ușor de înnodat.

Detalii:

Material: bumbac

Culoare: roz

Dimensiuni: 100 m x 3 mm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.