mystery box la 40 de ron

Rola de sarma pentru gradina/mestesuguri DZDSBB, aluminiu, maro, 20 m x 2 mm

63,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001I4JSHL

Descriere

1 rolă de sârmă de aluminiu, dimensiune sârmă de aluminiu, 2.0 mm, lungimea este de 20 m, care poate satisface diferite nevoi DIY și utilizarea de zi cu zi. Sârmă de aluminiu pentru crafting: aceste fire de aluminiu sunt fabricate din aluminiu de înaltă calitate. Are o flexibilitate bună, poate fi îndoit de multe ori și nu este ușor de rupt, astfel încât forma dorită să fie simplă; ușor, strălucire strălucitoare, durabil, nu ușor de estompat, are o bună rezistență la rugină și coroziune, poate fi folosit pentru o lungă perioadă de timp, foarte potrivit pentru fabricarea de meșteșuguri și bijuterii.

Detalii:

Material; aluminiu

Culoare: maro

Dimensiuni: 20 m x 2 mm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.