Rola de piele artificiala autoadeziva pentru reparatii canapele Myuilor, visiniu, 50 x 137 cm

63,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SB08KDNS1H3

Descriere

Tesatura poliuretanica de inalta calitate, moale la atingere, repara canapea mai textura, 2 dimensiuni, 11 culori pentru alegerea taSuper-autoadeziv, coaja și adezivul, fără adeziv suplimentar vă pot ajuta să reparați cu ușurință tot felul de probleme din piele, fără zgârieturi evidente, fisuri sau găuri. Duritate ridicată, foarte mult în conformitate cu calitatea moale a canapelei, o durată de viață mai lungă. Schimbați cu ușurință forma: tăiați orice formă cu foarfece, puteți fixa gaura după cum este necesar. Aplicare largă: funcție de prim ajutor pentru canapele, scaune din piele, genți din piele, geci de piele, genți, portofele, valize, curele.

Detalii:

Material: piele artificiala

Culoare: visiniu

Dimensiuni: 50 x 137 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.