Rasnita electrica pentru cafea XIAZIR, plastic, negru/transparent, 18 x 7,5 cm

70,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001J6TQ57

Descriere

Cea mai nouă versiune a râșniței noastre de cafea are un motor puternic proiectat in mod unic si un miez de macinare din ceramica, rezultând o tehnologie de taiere neteda si uniforma pe care alte râșnițe electrice nu o pot realiza. 

Această râșniță electrica este concepută special pentru măcinarea boabelor de cafea, oferindu-ți un gust și un miros intens și proaspăt. Recipientul transparent din plastic te ajută să verifici în timp real dacă ai setat corect gradul de măcinare.

Râșnița electrica XIAZIR are dimensiunile de 18 x 7,5 cm, fiind ușor de depozitat și de utilizat. Cu o capacitate maximă de 40 de grame de boabe de cafea pe care le poate măcina o dată, această rasnita electrica este perfectă pentru cei care doresc să savureze o cafea proaspăt măcinată în fiecare dimineață.

Un alt avantaj al acestei râșnite electrice pentru cafea este că se oprește automat când terminați de măcinat boabele de cafea, astfel încât să nu riscați să ardeți motorul. Acest lucru face râșnița electrica XIAZIR foarte convenabilă pentru diminețile aglomerate, când trebuie să fiți rapizi.

În concluzie, dacă vreți să savurați o cafea proaspăt măcinată și delicioasă în fiecare dimineață, râșnița electrica pentru cafea XIAZIR de culoare neagră cu recipient transparent din plastic și 7 grade de măcinare diferite este alegerea perfectă pentru tine. Cu dimensiunile sale compacte și funcțiile sale utile, această râșnită electrică va fi un accesoriu indispensabil în bucătăria ta.

Detalii: 

Culoare: negru/transparent

Material: plastic

Dimensiune: 18 x 7,5 cm

Te poți bucura de aproximativ 150-200 ml de cafea cu o ceașcă plină de cafea. Se oprește automat când terminați de măcinat boabele de cafea. Perfect pentru diminețile aglomerate, deoarece previne uitarea de a-l opri, permițându-vă și să lucrați la serviciu. 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.