mystery box la 40 de ron

Raft telescopic de colț, aluminiu / plastic, 60x20.5x7.7 cm

135,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU IT20CRK08-117

Descriere

Indiferent dacă se află în cabina de duș sau în cadă, dulapul telescopic premium cu colț lucios poate fi utilizat în baie într-un mod universal și decorativ. Datorită celor trei rafturi reglabile pe înălțime din plastic de înaltă calitate, raftul oferă mult spațiu pentru depozitarea gelului de duș, a șamponului, a săpunului, a bureților sau a altor accesorii pentru baie. Marginile din fața celor trei rafturi sunt realizate din oțel inoxidabil și conferă raftului un aspect elegant. Rafturile din colț au găuri mari pentru introducerea cu șamponul cu capul în jos. De asemenea, servesc drept canal de scurgere a apei. De asemenea, sunt furnizate două cârlige care pot fi poziționate liber pentru agățarea mănușilor de duș, a bureților sau a periilor. 

Raftul telescopic poate fi extins în înălțime de la 0,70 la 2,60 m. Tija telescopică de culoare argintie este fabricată din aluminiu solid și inoxidabil. Prestigioasa margine din oțel inoxidabil garantează și calitatea inoxului. Montarea raftului practic de colț de duș se face într-un singur pas: fixați-l pur și simplu prin blocarea între podea și tavan, absolut fără găurire și șuruburi. 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.