Raft de perete YYDSLEE, lemn, maro roscat, 37,5 x 23 cm

35,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001GEJ5CL

Descriere

  • RAFT FLOTANT PREMIUM: Raftul de perete premium se bazează pe materiale din lemn selectate manual, feronerie durabilă și poate rezista la o greutate uimitoare. Raftul din lemn nu numai că are o suprafață plană și o structură stabilă, dar are și un șurub de fixare în partea de jos pentru a fixa raftul de bara de sprijin, ceea ce rezolvă problema alunecării și nu este ușor de alunecat/deteriorat și poate fi folosit. pentru o lungă perioadă de timp.
  • Multifuncțional și multi-scenă: Aspect rustic, granulație stereoscopică a lemnului, rafturile pentru piscină de fermă se potrivesc perfect cu decorul casei tale, aduc o viață cu totul nouă băii, dormitorului, biroului sau bucătăriei tale, vei primi multe complimente pentru asta. Greutăți precum rame de fotografii, lumânări sau plante mici în ghiveci, jocuri video, CD-uri, telecomenzi, cărți etc.
  • 【UȘOR DE INSTALAT CADOURI DIN LEMN】Inclusiv șablonul de montare și feroneria, rafturile din lemn sunt foarte ușor de asamblat și instalat.
  • Perfect pentru diferite scene. Montat in living, Montat in baie. Este potrivit în special pentru instalarea în studio. Prezintă piese de decor fermecătoare, ornamente - Înfrumusețați decorul și umpleți spațiile goale ale pereților deasupra unui birou, șemineu, intrare, toaletă, între ferestre și multe altele

Detalii:

Material; lemn

Culoare: maro roscat

Dimensiuni: 37,5 x 23 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.