Raft de duș Vinny

135,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU IT20JBS04-138

Descriere

Raftul de duș  cu un finisaj cromat atractiv, vă va asigura că toate șampoanele, balsamurile și gelurile de duș vă sunt acum la îndemână. Fundul plat și pereții înalți vă asigură că produsele cosmetice rămân în siguranță în raft. Acesta poate fi montat cu ușurință oriunde pe perete (elemente de montare incluse), datorită cărora produsele cosmetice vă vor fi întotdeauna la îndemână.

Dimensiuni: 32 x 7 x 13,6 cm
Greutate: 896 g
Culoare: crom
Material: oțel inoxidabil

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.

S
Semra Abdula
17 dec. 2020
Cum se face prinderea de perete?? Aveti multe produse, dar descrierea si pozele nu sunt explicite. La accesorii ar trebui mentionata modalitatea d prindere (ventuza, holsurub, magnet, etc.), la dulapuri ar trebui si poze cu interiorul sa vedem compartimentarea, degaba ne place produsul daca aflam greu detaliile despre ele! La unele descrierea nu are adancimea..are doar L si l! etc.