Raft Adalia pentru baie, 31.5 x 22 cm

80,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU WNK2334.9859386

Descriere

Raftul Adalia oferă o rezistență puternică și o calitate convingătoare. De acum, ustensilele de baie și de duș pot fi depozitate în acest spațiu mic, în colțul de duș. Coșul permeabil la fluid previne îngrămădirea reziduurilor de apă și șampon. 
Sistemul unic permite montarea rapidă, ușoară și sigură a accesoriilor pe toate suprafețele etanșe și inegale. Noul sistem Adalia cuprinde o pompă și unități de montare - nu este nevoie de găurire sau înșurubare și nici ventuzele nu sunt necesare. Adaliile pot fi re-poziționate de nenumărate ori și pot fi demontate fără reziduuri. Sistemul Adalia se află sub protecția brevetului european și asigură o păstrare sigură. Fiecare loc de montare poate fi tensionat permanent cu o forță de tragere de 33 kg.
Per total: 8,5cm H x 31,5cm W x 22cm D
Greutatea totală a produsului: 0,6 kg
Finalizarea: Crom
Material primar: Metal

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.