mystery box la 40 de ron

Racleta cu suport KEECOW, silicon, negru/rosu, 22,9 x 21,5 cm

50,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 88
Cod produs - SKU SX001BUGJ4H

Descriere

Racleta de parbriz KEECOW cu suport este un accesoriu util pentru curățarea eficientă și rapidă a geamurilor mașinii tale. Fabricată din silicon de înaltă calitate, această racletă este durabilă și rezistentă la uzură. Designul ergonomic al mânerului oferă o priză confortabilă și sigură în timpul utilizării.

Dimensiunile acestei raclete de parbriz sunt de 22,9 x 21,5 cm, ceea ce o face potrivită pentru majoritatea modelelor de mașini. Disponibilă într-o combinație de culori negru și roșu, această racletă este ideală pentru parbrize, geamuri, oglinzi si pentru curățarea rapida si fără pete a suprafețelor de sticla.

Cu ajutorul acestei raclete de parbriz, curățarea geamurilor mașinii devine o sarcină ușoară și eficientă, fără a lăsa urme sau pete. Prin urmare, dacă îți dorești să ai o vedere clară și sigură în timpul condusului, această racletă de parbriz KEECOW cu suport este o alegere excelentă pentru tine.

Detalii: 

Culoare: negru/rosu

Material: silicon

Dimensiune: 22,9 x 21,5 cm

Suport pentru racleta inclus: da

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.