mystery box la 40 de ron

Racitor de vin H.Koenig, AGE12WV, Dual Zone, 12 sticle, 2 zone racire, 8 - 18 grade, ecran LED, sistem antivibratie

950,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU IT20KOE07-104

Descriere

Furnizat cu o tehnologie de varf, racitorul de vin CAVIST46  va permite sa va pastrati si sa va bucurati de vinul dvs. la temperatura ideala. Pentru a intensifica toate aromele in timpul degustarii, vinul necesita o temperatura exacta pe care o puteti ajusta intre 5 ° C si 22 ° C datorita ecranului cu afisaj digital.

Sistemul anti-vibratii si temperatura sa stabila, permite vinului sa ajunga la maturitate in cele mai bune conditii. Racirea termoelectrica este un sistem economic care elimina zgomotul si vibratiile.

Usa din sticla colorata si sistemul de iluminat interior cu LED va permit sa va vedeti sticle, tinandu-le departe de razele UV si lumina directa. Tehnologia sa silentioasa va ofera confort suplimentar.  Designul sau modern aduce o nota de eleganta si rafinament in casa ta.

Material: metal, sticlă, lemn

Culoare: negru, inox

Putere: 130W

Volum net: 34L

Număr rafturi: 4

Zone răcire: 2

Consum: 159 kWh

Dimensiuni: 54 cm x 34,5 cm x 49 cm

Greutate: 14 kg

Funcții:

Picioare ajustabile

Silentios

Control Digital

Reglaj temperatura (grade): 7º-18º C

Sistem anti-vibratii

Iluminare in interior cu LED

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.