Puf Guilhem, bumbac, 35,56 x 55,88 x 55,88 cm

430,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU MXDH1054.38712852

Descriere

Conceput ținând cont de confort, calitate și atractivitate vizuală, acest puf excelează în toate caracteristicile care te vor obliga să-l aduci acasă. Tuftat manual de meșteșugari calificați din India, acest puf este multifuncțional într-un mod care se va integra cu ușurință în orice decor din casa ta și poate fi folosită ca suport confortabil pentru picioare sau scaune suplimentare atunci când este nevoie. Acest puf se mândrește cu un design trendy încrucișat și este realizat din fibră vopsită ecologic și fără azo, cu o amprentă de carbon foarte scăzută. Ia acasă acest puf pentru a adăuga stil și versatilitate casei tale!

Dimensiunea totală: 35,56 cm H x 55,88 cm L x 55,88 cm D
Greutate totală: 3,5 kg
Culoarea tapițeriei: Gri / fildeș
Material de căptușire: 100% bumbac
Materialul cadrului: Husa: Pouf din bumbac 100%
Tapițerie capitonată: da
Capacitate de incarcare: 160 de kilograme


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.