Puf Glenys, albastru marin, 35 x 55 x 55 cm

295,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU BF954386.48073314

Descriere

Unul dintre micile luxuri ale vieții, această pufă are totul. Cu aspectul incontestabil de bun și versatilitatea maximă, vă veți întreba cum ați reușit fără el. Perfect pentru ședere, acest produs este scaunul ideal pentru spațiile sociale mai mici, unde aveți adesea oaspeți suplimentari, nu spațiu suplimentar. Poate fi folosit ca masă pentru odihnirea revistelor sau pur și simplu pentru a odihni picioarele după o zi lungă. Este realizat din catifea de pluș super-moale, cu o textură irezistibil de atinsă, gama sa de culori opulente va adăuga o notă de rafinament fără efort casei tale.

Dimensiuni: 35cm H x 55cm W x 55cm D


Greutatea totală a produsului: 1,5 kg
Formă: rotundă
Culoare: albastru marin
Material tapițerie: 100% textil
Material de umplere a scaunului: textil



Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.