Proiector de lumini cu LED si model ninsoare YMing, IP65, telecomanda, negru, plastic/aluminiu, 31,7 cm

47,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001NG930B

Descriere

Cu telecomanda furnizată, puteți schimba modul de rotație cu telecomanda pe o rază de 15m, puteți porni și opri lampa și puteți seta modul și viteza de ninsoare. În plus, sunt disponibile opțiuni statice și intermitente, lumina este foarte ușor de asamblat, telecomanda este foarte convenabilă cu cronometre de 2h, 4h, 6h, 8h.Spoturile de Crăciun cu LED-uri sunt mai mici și mai ușoare decât alte lămpi de proiecție, continuă să proiecteze și au o suprafață de iluminare mai mare. Distanța de proiecție este de la 2 la 15 m.La dimensiunea lămpii de proiecție permite iluminarea întregii curți cu o singură lampă de proiecție LED mai puternică. Lampa proiectorului cu LED-uri Snowflake poate fi utilizată pe orice perete sau aeronavă în interior sau în exterior.

Detalii:

Material; plastic/aluminiu

Culoare: negru

Dimensiuni: 31,7 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.