Proiector cu 2 capete K-Bright, LED, ABS, negru, 14 x 32 cm

54,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001E2NOTZ

Descriere

Echipat cu două capete de proiecție, unul pentru efectul de val de apă RGBW și altul pentru proiecția modelului. Cele mai recente diapozitive cu modele multicolore cu diferite efecte colorate ale valurilor oceanului pentru Halloween și Crăciun.

Detalii:  

Lumină rezistentă la apă IP44 și priză impermeabilă IP44, permițându-vă să o plasați în aer liber fără să vă faceți griji cu privire la ploaie, zăpadă sau umezeală.

Proiectorul LED decorativ este echipat cu o telecomandă multifuncțională, puteți alege diferite moduri, puteți schimba viteza și utiliza funcția de cronometru. Funcțiile diferite fac această lampă proiector mai de dorit pentru tine!

 Include o telecomandă care vă permite să selectați culoarea luminii, viteza de mișcare, setarea temporizatorului sau clipirea. Raza de acțiune a telecomenzii de până la 15 m. Funcția de cronometru are și o oprire automată în 2 ore, 4 ore și 6 ore.

Această lampă de proiecție animată are un fundal cu cer înstelat și apă în patru culori și un model tridimensional standard de desene animate de 16 bucăți. Puteți personaliza modelul și numărul de diapozitive și le puteți combina liber pentru a obține efectul de proiecție dorit. 

Culoare: negru
Material: ABS
Greutate: 0,7 kg
Adaptor: 12V 1A, 100-240V AC
Lungime cablu: 5M
Nivel de impermeabilitate: IP44
Reglare unghi de rotatie: 180°

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.